Big Game -elokuvan digitaalinen mainonta

Big Gamea mainostettiin näkyvästi eri kanavissa panostaen erityisesti digitaalisiin medioihin.

Big Game on adrenaliinilla kyllästetty toimintaseikkailu, ja se perustuu Jalmari Helanderin ja Petri Jokirannan tarinaan ja sen on käsikirjoittanut Jalmari Helander. Pääosissa nähdään Samuel L. Jackson, joka näyttelee pääosassa Yhdysvaltain presidenttiä sekä Onni Tommila, joka esittää 13-vuotiasta Oskaria.

Esimerkkejä Big Game -elokuvan mainonnasta:

Living Onesheet – 1080×1920 px kokoinen
videojuliste, kesto 10 sek.

Living onesheeteja pyöritetään elokuvateattereissa jo laajalti ympäri Suomen, mm. Finnkinon teattereissa, Bio Rexeissä sekä Kino123:ssa Kouvolassa. Lisäksi Big Gamea mainostettiin mm. Clear Channelin digitaalisissa kanavissa, kuten Helsingin Kampin the Wallissa käyttäen tätä samaa livig oneseetia.

Samasta aineistosta tehtiin lisäksi vaakamuotoinen digitaalinen mainos Clear Channelin Panorama-paikalle.

 

Digitaalisen mainonnan lisäksi elokuva oli paljon esillä myös erilaisissa printtimedioissa. Mediaa varten suunnittelimme myös 32-sivuisen esitteen.

BigGame_mediainfo_1BigGame_mediainfo_2BigGame_mediainfo_3 BigGame_mediainfo_4 BigGame_mediainfo_5 BigGame_mediainfo_6 BigGame_mediainfo_7 BigGame_mediainfo_8

Lisää työnäytteitä:

Voisimmeko olla uusi, luotettava yhteistyökumppanisi? Meillä on vuosien työkokemus, ja "asiakasta ei koskaan jätetä pulaan" -mentaliteetti. Oli sitten kyseessä pieni tai suurikin projekti, hoidamme homman. Ota yhteyttä!