Ella ja kaverit 2 – Paterock -juliste

Suunnittelimme elokuvajulisteen Snapper Filmsin lastenelokuvalle Ella ja kaverit 2 – Paterock.

Ella ja kaverit 2 – Paterock -elokuvan juliste

EllaJaKaverit2_Paterock_juliste

 

Elokuvajulisteen pohjalta teimme lisäksi toteutuksia useaan eri mainontavälineeseen (esimerkkinä Finnkinon mainospaikat, nettibannerit, lehti-ilmoitukset).

Ella ja kaverit 2 – Paterock -elokuvan DVD-julkaisulle suunnittelimme sekä DVD- että Blu-ray -kannet, tässä esimerkkinä DVD:

Ella ja kaverit 2 - Paterock DVD-kansi

 

Elokuvasta lyhyesti

Ella ja kaverit 2 – Paterock -elokuvassa nähdään suositusta Ella ja kaverit -elokuvasta tutut lapset.

Musiikkimaailmaan sijoittuvan elokuvan aikuistähtinä jatkaa opettajan roolissa Eero Milonoff ja koulun rehtorina Armi Toivanen. Muissa keskeisissä rooleissa nähdään managerin roolissa Jarkko Niemi, tähtiartisti Elviirana Malla Malmivaara, levy-yhtiön armottomana pomona Pirkka-Pekka Petelius, opettajan vaimona Iina Kuustonen ja Paten turvamiehenä Jouko Ahola.

Ohjaaja Marko Mäkilaakso tunnetaan kansainvälisestä elokuvasta War of the Dead sekä lukuisista mainoksista ja musiikkivideoista. Mäkilaakso on myös palkittu Vuoden musiikkivideo -Emmalla, jonka lisäksi hän on ollut neljästi ehdolla saman palkinnon saajaksi. Tuottaja Juha Wuolijoki ja Snapper Films muistetaan muun muassa Joulutarina- sekä Ella ja kaverit -elokuvista. Timo Parvelan käsikirjoittama Ella ja kaverit 2 – Paterock perustuu Timo Parvelan kirjoittamaan Ella ja Paterock -kirjaan.

Ella ja kaverit 2 – Paterock -elokuvan traileri:

Lisää työnäytteitä:

Voisimmeko olla uusi, luotettava yhteistyökumppanisi? Meillä on vuosien työkokemus, ja "asiakasta ei koskaan jätetä pulaan" -mentaliteetti. Oli sitten kyseessä pieni tai suurikin projekti, hoidamme homman. Ota yhteyttä!