Kampaamo Ilme – nettisivut

Kuopiolainen parturi-kampaamo Ilme uudisti konseptinsa ja samalla visuaalisen ulkoasunsa kokonaisuudessaan syksyllä 2014. Toteutimme Ilmeelle uudet WordPress-nettisivut, jonne lisäelementteinä tuotiin mm. blogi, kuvagalleria ja Instagram-galleria.

ilme-kuva

 

Kuopiolainen parturi-kampaamo Ilme uudisti konseptinsa ja samalla visuaalisen ulkoasunsa kokonaisuudessaan syksyllä 2014. Toteutimme Ilmeelle uudet WordPress-nettisivut, jonne lisäelementteinä tuotiin mm. blogi, kuvagalleria ja Instagram-galleria. Ajankohtaiset tarjoukset integroituvat sivuille suoraan Ilmeen Facebook-seinältä. Sivustossa oli myöskin luonnollisesti tärkeää se, että se toimii hyvin kaikilla laitteilla skaalautuvasti.

Entisen punaisen värin sijaan värimaailmaksi muodostui musta-harmaa-valkoinen, joka näkyy myös liikkeen sisällä pienen pintaremontin jälkeen sekä ulkoteippauksissa.

 

ilme-ipadilme-iphone

Lisää työnäytteitä:

Voisimmeko olla uusi, luotettava yhteistyökumppanisi? Meillä on vuosien työkokemus, ja "asiakasta ei koskaan jätetä pulaan" -mentaliteetti. Oli sitten kyseessä pieni tai suurikin projekti, hoidamme homman. Ota yhteyttä!