Korso-elokuvan Metro-lehden liite

Suunnittelimme Korso-elokuvalle informatiivisen liitteen, joka sijoitettiin 14.2.2014 ilmestyneen Metro-lehden sisään.

Korso-elokuvan Metro-lehden liite – etusivu

Korso_elokuva_Metron_liite_1

Liitteen keskiaukeama

Korso_elokuva_Metron_liite

Suunnittelimme Korso-elokuvalle informatiivisen 4-sivuisen liitteen, joka sijoitettiin 14.2.2014 ilmestyneen Metro-lehden sisään pari viikkoa ennen elokuvan ensi-iltaa leffateattereissa. Monenlaisen markkinointimateriaalin lisäksi toteutimme elokuvan kotisivun, joka upotettiin sovelukseksi leffan Facebook-sivuille: korsoleffa.fi

Elokuvasta lyhyesti

Korsolainen Markus (Mikko Neuvonen) haaveilee katukoristähteydestä New Yorkissa, vaikka todellisuudessa päivät kuluvat kavereiden kanssa pelaillen ja lähiössä lorvien. Tasainen arki saa käänteen, kun pikkusisko Heta (Iida Lampela) tuo yöksi kotiin uuden poikaystävänsä, kongolaistaustaisen Jojon (Richmond Ghansah). Itsetietoinen lukiolaispoika Jojo nauraa Markuksen unelmalle. Markus päättää hankkia matkarahat New Yorkiin, ja pistää itsensä ja lopulta kaverinsakin likoon todistaakseen että unelma on kaikkea muuta kuin typerä.

Lisää työnäytteitä:

Voisimmeko olla uusi, luotettava yhteistyökumppanisi? Meillä on vuosien työkokemus, ja "asiakasta ei koskaan jätetä pulaan" -mentaliteetti. Oli sitten kyseessä pieni tai suurikin projekti, hoidamme homman. Ota yhteyttä!