Mortdecai-elokuvan digitaalinen juliste

Toteutimme Nordisk Filmin levittämän “Mortdecai” -elokuvan digitaalisen julisteen yhdistämällä sekä juliste- sekä trailerimateriaalia.

Mortdecai-elokuvan digitaalinen juliste

Toteutimme Nordisk Filmin levittämän “Mortdecai” -elokuvan digitaalisen julisteen yhdistämällä sekä juliste- sekä trailerimateriaalia. Elokuvan ensi-ilta on Suomessa 30.1.2015. Sen pääosissa nähdään mm. Johnny Depp, Gwyneth Palthrow, Ewan McGregor ja Olivia Munn.

Hän ihastuttaa meidät. Hän häikäisee meidät. Ja mikä tärkeintä, hän hurmaa meidät.

Johnny Depp näyttelee hienostunutta taidekauppiasta ja osa-aikaista kelmiä Charlie Mortdecaita uutuuskomediassa Mortdecai. Hänen täytyy keplotella yhtä aikaa niin vihaisten venäläisten, Britannian M15:sta, kansainvälisten terroristien, kuin hänen mahdottoman pitkäsäärisen vaimonsa kanssa. Kulkiessaan maailmalla hänen ainoat aseensa ovat erehtymätön charmi, huoliteltu ulkonäkö, sekä arveluttavat ystävät Lontoon alamaailmasta ja hienot yhteydet brittiläiseen yläluokkaan. Varastettu maalaus, jota hän kiivaasti jahtaa saattaa liittyä kadonneeseen kulta-aarteeseen.

Mortdecai on mukaelma Kyril Bonfigliolin romaanista The Great Mortdecai Moustache Mystery.

Lisää työnäytteitä:

Voisimmeko olla uusi, luotettava yhteistyökumppanisi? Meillä on vuosien työkokemus, ja "asiakasta ei koskaan jätetä pulaan" -mentaliteetti. Oli sitten kyseessä pieni tai suurikin projekti, hoidamme homman. Ota yhteyttä!