Napapiirin sankarit 2 -elokuvan mediainfo

Napapiirin sankarit 2 sai maailmanensi-iltansa Ylläksellä 26.8.2015. Elokuvan mediainfon digitaalisessa versiossa käytettiin mm. some-upotuksia.

NapapiirinSankarit2_mediainfoNapapiirin sankarit 2 -elokuvan mediainfo sekä painettuna että digitaalisena esitteenä

Napapiirin sankarit 2 -elokuvan mediainfon painettu versio jaettiin median edustajille ensimmäistä kertaa leffan maailmanensi-illassa Ylläksellä. Digitaalinen versio julkiseen käyttöön tuli levitykseen jo pari viikkoa aiemmin.

Selaa esitettä »

Elokuvan markkinoinnissa sosiaalinen media on ollut vahvasti painotettuna, jolloin oli luontevaa sisällyttää digiesitteeseen upotukset kaikista leffan Facebook-, Twitter– ja Instagram-feedeistä. Uusimmat julkaisut kaikissa noissa sosiaalisissa medioissa päivittyvät esitteen sivulle reaaliajassa.

Digiesitteen some-upotukset »

Elokuvan synopsis

Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola) ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen (Timo Lavikainen) saapuu Marjukan (Miia Nuutila) kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään riehakasta tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti 1-vuotiaan Lumin lapsenvahdeiksi.

Jannen mielestä Lumi on niin sikeäuninen, että hänen kanssaan voi hyvin lähteä kotoa Ylläkselle juhlimaan häitä. Matkalla on kuitenkin pari muuttujaa ja kohta Lapin yöttömässä yössä etsitään jotain digiboksia kallisarvoisempaa ja nopealiikkeisempää.

Samaan aikaan naiset ovat liekeissä Inarin exän pikku-Mikon (Kari Ketonen) omistamassa loistohotellissa – ja mitä tapahtuu tyttöjen illassa, jää tyttöjen iltaan.

Loisteliaan ruskan aikaan tapahtuvassa menestyskomedian jatko-osassa tavataan myös uusia kasvoja, kuten Kämäräinen (Santtu Karvonen) ja Sekis (Joonas Nordman). Toki matkalla kohdataan vanhojakin tuttuja, esimerkiksi legendaariset Kittilän runkkarit ja aina luotettava auto, vanha kunnon TIS-51.

Traileri

Elokuvan tekijät

Ohjaus: Teppo Airaksinen
Käsikirjoitus: Pekko Pesonen
Näyttelijät: Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Miia Nuutila, Kari Ketonen, Santtu Karvonen, Joonas Nordman
Tuottajat: Olli Haikka ja Jarkko Hentula / Yellow Film & TV

Lisää työnäytteitä:

Voisimmeko olla uusi, luotettava yhteistyökumppanisi? Meillä on vuosien työkokemus, ja "asiakasta ei koskaan jätetä pulaan" -mentaliteetti. Oli sitten kyseessä pieni tai suurikin projekti, hoidamme homman. Ota yhteyttä!