Palvelut

Meillä on useiden vuosien vankka kokemus printti- ja digimainonnasta. Tarjoamme ratkaisuja sekä isoihin että pieniin toimeksiantoihin ja räätälöimme myös mielellämme erikoisemmat, yksilöidyt toteutukset tarpeesi mukaan.

Digimainonta

Toteutamme HTML5 -nettibannerit sekä liikkuvaa kuvaa sisältävät digitaaliset julisteet ja mainokset. Kysy myös muista digimainonnan vaihtoehdoista, kuten kätevistä Facebookiin lisättävistä applikaatioista sekä helpoista uutiskirjepohjista!

Lue lisää» Tutustu työnäytteisiin»

Nettisivut

Meiltä saat helposti päivitettävät ja hakukoneystävälliset nettisivut. Toteutamme sivustot responsiivisena, eli sivut skaalautuvat käytettävän laitteen mukaan, oli se sitten desktop, tabletti tai älypuhelin. Erillisiä mobiilisivuja ei siis enää tarvita. Käytämme nettisivujen alustana suosittua WordPress-julkaisujärjestelmää.

Lue lisää» Tutustu työnäytteisiin»

Digijulkaisut

Toteutamme näyttävät ja helppohäyttöiset interaktiiviset digijulkaisut, jotka toimivat hyvin esim. printtiesitteen sijaan tai sen rinnalla. Mukaan voi lisätä liikkuvia elementtejä, videoita, kuvaesityksiä, linkkejä, popup-ikkunoita ym. Verkkolehtemme toimii sekä desktop- että tablet-ympäristössä. Käytämme eDocker Create! -ohjelmistoa julkaisujen tekemisessä.

Lue lisää» Tutustu työnäytteisiin»

Printti

Suunnittelemme ja toteutamme pienet ja suuremmat toimeksiannot. Saat meiltä lopputuotteen myös avaimet käteen -periaatteella. Valitsemme sopivimmat työkalut ja toteuttajat yksilöidysti jokaiselle lopputuotteelle; sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi etsimällä. Me teemme sen puolestasi, jos niin haluat.

Lue lisää» Tutustu työnäytteisiin»

Voisimmeko olla uusi, luotettava yhteistyökumppanisi? Meillä on vuosien työkokemus, ja "asiakasta ei koskaan jätetä pulaan" -mentaliteetti. Oli sitten kyseessä pieni tai suurikin projekti, hoidamme homman. Ota yhteyttä!