Digijulkaisut

Toteutamme näyttävät ja helppohäyttöiset interaktiiviset digijulkaisut, jotka toimivat hyvin esim. printtiesitteen sijaan tai sen rinnalla. Mukaan voi lisätä liikkuvia elementtejä, videoita, kuvaesityksiä, linkkejä, popup-ikkunoita ym.

Katso muut palvelut: Nettisivut Digimainonta Printti

Lisätietoa:

Digijulkaisut – kustannustehokas tapa luoda uusia julkaisuja

Digitaaliset lehdet ja esitteet yleistyvät jatkuvasti. Ne ovat kustannustehokas tapa julkaista lehtiä ja luoda esitteitä ja kuvastoja markkinointiin. Painokustannuksia ei tule ja voit lähettää julkaisut eteenpäin esimerkiksi sähköpostitse!

Monien interaktiivisten elementtien avulla laajennat julkaisua tavallisten elementtien kuten tekstin ja kuvien ulkopuolelle; linkkien avulla ohjaat lukijat suoraan oikeisiin paikkoihin ja kuvagallerioiden avulla upotat enemmän kuvamateriaalia julkaisuun. Myös  videoiden lisääminen on mahdollista! Käytämme toteutuksissamme eDocker Create! -ohjelmistoa.

Lisää Kinghill Publications -palvelustamme »

TUTUSTU TYÖNÄYTTEISIIN»

 


 

Digijulkaisut toimivat tietokoneella ja tabletilla

Digitaaliset julkaisumme toimivat sekä tietokoneen näytöllä että tabletilla. Ulkoasullisia elementtejä, kuten sivurakennetta ja -hierarkiaa sekä navigointinuolia voidaan tyylitellä juuri julkaisuun sopivaksi.

TUTUSTU TYÖNÄYTTEISIIN»

Yhteydenotto

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Voisimmeko olla uusi, luotettava yhteistyökumppanisi? Meillä on vuosien työkokemus, ja "asiakasta ei koskaan jätetä pulaan" -mentaliteetti. Oli sitten kyseessä pieni tai suurikin projekti, hoidamme homman. Ota yhteyttä!

Palvelut

Printti

Suunnittelemme ja toteutamme pienet ja suuremmat toimeksiannot.

Lue lisää»

Digijulkaisut

Html5-pohjaiset interaktiiviset verkkolehdet ja muut digijulkaisut.

Lue lisää»

Nettisivut

Itsepäivitettävät Wordpress-nettisivut, jotka toimivat myös mobiilissa.

Lue lisää»

Digimainonta

HTML5 -bannerit, videomainokset, Facebook-applikaatiot, Uutiskirjeet

Lue lisää»