Nettisivut

Tarjoamme helposti päivitettävät ja hakukoneystävälliset nettisivut. Toteutamme sivustot responsiivisena, eli sivut skaalautuvat käytettävän laitteen mukaan, oli se sitten desktop, iPad tai mobiililaite. Erillisiä mobiilisivuja ei siis enää tarvita.

Katso muut palvelut: Digimainonta Digijulkaisut Printti

Lisätietoa:

Skaalautuvat nettisivut – muokattavuus ja sisältö tarpeittesi mukaan

Keskustellaan ja sovitaan yhdessä sivustosi sisällöstä; toteutamme niin pienet kuin suuretkin sivustot, budjettisi huomioiden. Suunnitteluvaiheessa on ulkoasun rakenteen ja sisällön lisäksi hyvä huomioida myös sivujen muokattavuus: mitä kaikkia elementtejä haluat päästä itse muokkaamaan tulevaisuudessa?

TUTUSTU TYÖNÄYTTEISIIN»

 


 

WordPress kotisivujen alustana

WordPress on alunperin tullut tunnetuksi blogialustana, josta se on viime vuosina kehittynyt myös laajalti käytetyksi sisällönhallintajärjestelmäksi (CMS – Content Management System) myös mm. yritysten kotisivuilla. WordPress-sivujen hallinnointi on erittäin helppoa ja mahdollisuudet erilaisten toiminnallisuuksien toteutukseen ovat lähes rajattomat. Sosiaalisen median integrointi, julkaisujen automaattinen lähetys uutiskirjeenä, tapahtumien hallinnointi – mm. se kaikki ja paljon muuta on helppo toteuttaa WordPressilla.

WordPress on jo oletusasetuksiltaan hyvin hakukoneystävällinen, mutta Google-optimointia on mahdollista viedä myös pidemmälle helppokäyttöisten lisäosien avulla.

TUTUSTU TYÖNÄYTTEISIIN»

 


 

Responsiivisuus

Responsiiviset nettisivut skaalautuvat automaattisesti laitteen ruudun leveyden mukaan. Näin nettisivut näyttävät hyvältä esimerkiksi isolta tietokonenäytöltä, läppärin näytöltä, iPadilta ja puhelimesta.

TUTUSTU TYÖNÄYTTEISIIN»

 


 

Hakukoneystävällisyys

Otamme toteutuksessa huomioon sivustosi listautumisen hakukoneiden hakutuloksissa. Kohdennettujen avainsanojen avulla on mahdollista nostaa sivustosi listautumista ensimmäisten sivujen joukkoon ja näin ohjata kävijät sivustollesi.

Lue Wikipedian artikkeli hakukoneoptimoinnista. http://fi.wikipedia.org/wiki/Hakukoneoptimointi

TUTUSTU TYÖNÄYTTEISIIN»

Meiltä myös:
printtituotteet ja yritysilmeet» digijulkaisut» digitaalinen mainonta»

Yhteydenotto

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Voisimmeko olla uusi, luotettava yhteistyökumppanisi? Meillä on vuosien työkokemus, ja "asiakasta ei koskaan jätetä pulaan" -mentaliteetti. Oli sitten kyseessä pieni tai suurikin projekti, hoidamme homman. Ota yhteyttä!

Palvelut

Printti

Suunnittelemme ja toteutamme pienet ja suuremmat toimeksiannot.

Lue lisää»

Digijulkaisut

Html5-pohjaiset interaktiiviset verkkolehdet ja muut digijulkaisut.

Lue lisää»

Nettisivut

Itsepäivitettävät Wordpress-nettisivut, jotka toimivat myös mobiilissa.

Lue lisää»

Digimainonta

HTML5 -bannerit, videomainokset, Facebook-applikaatiot, Uutiskirjeet

Lue lisää»