KingHill Publications logo

Interaktiiviset digijulkaisut, jotka toimivat kaikilla laitteilla

demojulkaisu-mockup

KingHill Publications -digijulkaisu toimii kaikilla laitteilla näytön koosta riippumatta. Voit rikastaa julkaisuasi monilla erilaisilla interaktiivisilla elementeillä, tuoda mukaan liikkuvaa kuvaa, kuvagallerioita ja linkkejä, joista voit ohjata lukijan vaikka suoraan nettiostoksille!

Digitaaliset lehdet ja esitteet yleistyvät jatkuvasti. Ne ovat kustannustehokas tapa julkaista lehtiä ja luoda esitteitä sekä kuvastoja markkinointiin. Painokustannuksia ei tule ja voit lähettää julkaisut eteenpäin esimerkiksi sähköpostitse! Toteutamme näyttävät ja helppohäyttöiset sähköiset julkaisut, jotka toimivat hyvin esim. printtiesitteen sijaan tai sen rinnalla.

Katso video:

ominaisuudet-otsikko

Video

Video upotuksena Youtubesta tai tiedostona
Katso esimerkki »

Kuvagalleria

Kuvagalleriat selattavana kuvaesityksenä
Katso esimerkki »

iFrame

Voit upottaa sisältöä nettisivulta iframe-ikkunaan
Katso esimerkki »

Linkit

Ohjaa lukija vaikka suoraan ostoksille tai haluamallesi nettisivulle
Katso esimerkki »

Tekstiboksi

Selkeytä taittoa sijoittamalla pidemmät tekstiosiot erilliseen tekstiboksiin.
Katso esimerkki »

Some-upotukset

Digijulkaisuun voidaan tuoda myös uusimmat julkaisusi sosiaalisessa mediassa, kuten esim. yrityksesi Facebook-, Twitter- ja Instagram-feedit.
Katso esimerkki »

 

Voit toimittaa meille valmiin pdf:n tai taittotiedoston, jonka muokkaamme rikasteiden avulla interaktiiviseksi digijulkaisuksi. Voimme myös suunnitella julkaisun alusta asti, jolloin digitaaliset ominaisuudet otetaan alusta asti huomioon ja hyödynnetään optimaalisesti.

Tarjoamme lisäksi oman arkistosivuston julkaisuillesi ja digitaalisille materiaaleillesi. Arkisto toimii itsenäisenä nettisivustona tai sen voi integroida alasivustoksi omille kotisivuillesi. Sivuston ulkoasu voidaan muokata yrityksesi ilmeen mukaiseksi logon, värien ja fonttien osalta. Sivusto skaalautuu kaikille laitteille sopivaksi.

Yhteydenotto