Vadelmavenepakolainen -elokuvan pressiesite

Miika Nousiaisen menestysromaaniin perustuvan Vadelmavenepakolaisen ensi-illan lähestyessä (3.10.2014) suunnittelimme elokuvalle esitteen pressikäyttöön.

Vadelmavenepakolainen -elokuvan pressiesite

vadelmavene-kuva
Vadelmavenepakolainen -elokuvan pressiesite – Miika Nousiaisen menestysromaaniin perustuvan Vadelmavenepakolaisen ensi-illan lähestyessä (3.10.2014) suunnittelimme elokuvalle esitteen pressikäyttöön. Esite tehtiin vaakamuotoon, jotta se taipui painetusta versiosta samalla suoraan eDocker Create! -nettiversioksi. Sähköiseen interaktiiviseen esitteeseen lisättiin myös elokuvan traileri sekä klikattavat linkit.

Selaa esitettä »

Elokuvasta lyhyesti

Mikko Virtanen, 37, tuntee itsensä ruotsalaiseksi mieheksi, joka on pakotettu suomalaisen miehen ruumiiseen. Kuin vastauksensa rukouksiinsa Mikko kohtaa ruotsalaisen Mikael Anderssonin, joka on valmis luovuttamaan henkilöllisyytensä Mikolle.

Mikko matkustaa kohti paratiisinomaista Tukholmaa uuden, unelmiensa identiteetin turvin. Hänestä on tullut ruotsalainen psykologi Mikael Andersson, joka on viettänyt huolettomia lapsuuspäiviä idyllisellä Käringöllä ja jonka äitiä Gretaa hoidetaan tukholmalaisessa vanhainkodissa. Mutkia matkaan aiheuttaa ainoastaan Mikaelin sisko Maria, 33, josta Mikko ei tiennyt mitään.

Elokuva perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen romaaniin.

Lisää työnäytteitä:

Voisimmeko olla uusi, luotettava yhteistyökumppanisi? Meillä on vuosien työkokemus, ja "asiakasta ei koskaan jätetä pulaan" -mentaliteetti. Oli sitten kyseessä pieni tai suurikin projekti, hoidamme homman. Ota yhteyttä!