Vares Sheriffi tapetti & banneri

Uuden Vares-elokuvan, Vares – Sheriffi, tapetti + nettibanneri -toteutus nettiauto.com -sivustolle. Toteutuksessa yhdistetty staattinen taustakuva ja liikkuva panoraamabanneri koko sivun haltuunottavaksi kokonaisuudeksi.

vares-tapetti

Vares Sheriffi tapetti & banneri

Nordisk Filmin levittämän elokuvan Vares Sheriffi tapetti & banneri -kokonaisuus toteutettiin Nettiauto.com -sivustolle.

Katsele banneria »

Jussi Vares löytää kaksi ruumista Turun laitamilta: naisen, jota on ammuttu päähän, ja miehen, jonka keho on täynnä riimuja muistuttavia viiltoja, jotka viittaavat siihen, että murha olisi ollut osa hämärää rituaalia. Vuotta myöhemmin Vares palkataan tutkimaan näitä henkirikoksia. Johtolangat vievät Varesta kohti Turun alamaailmaa hallitsevaa näkymätöntä kummisetää, Sheriffiä. Sheriffi on mies, jota kukaan ei tunne ja josta ei puhuta. Vares ajautuu vaarallisen lähelle “Raatia”, alamaailman salaista herrakerhoa, jonka jäsenille ihmishenki on halpa hyödyke. Penkoessaan tapausta Vares pääsee liian lähelle totuutta.

Elokuvan ensi-ilta oli 7.1.2015

Lisää työnäytteitä:

Voisimmeko olla uusi, luotettava yhteistyökumppanisi? Meillä on vuosien työkokemus, ja "asiakasta ei koskaan jätetä pulaan" -mentaliteetti. Oli sitten kyseessä pieni tai suurikin projekti, hoidamme homman. Ota yhteyttä!