Digimainonta

Digitaalisen mainonnan toteutukset, kuten Rich Media -mainokset, html5-nettibannerit & videomainokset & digijulkaisut.

Rich Media -toteutukset

Saat meiltä monipuoliset Rich Media -toteutukset, kuten desktop- ja mobiilibannerit & tablettimainokset eri medioihin. Html5-tekniikka mahdollistaa animoinnin lisäksi monien muiden interaktiivisten ominaisuuksien, kuten esim. videoupotusten, käytön bannereissa käyttäjäkokemus ensisijaisesti huomioiden. Huomiotakiinnittävän toteutuksen saa esim. taustakuvan korvaamisen videolla.

Videomainokset

Suunnittelemme ja toteutamme joko kokonaan alusta loppuun tai toimittamanne materiaalin pohjalta tyylikkäät liikkuvaa kuvaa sisältävät mainokset.

Myös esim. ulkomainonnassa ja kauppakeskuksissa on lisääntyvässä määrin näyttäviä digimainospaikkoja, joissa videototeutus kiinnittää huomion tehokkaasti. Tuotamme jatkuvasti erilaisia videomainoksia esim. seuraaviin mainospaikkoihin: Kampin “The Wall” (Clear Channel), Shopping Digital / Downtown Digital -näytöt ostoskeskuksissa ja katukuvassa (Clear Channel), liikkuvat leffajulisteet elokuvateattereissa kautta maan, oheismyynti- ja muut kampanjamainokset Finnkinon teattereissa.

Muut digimedian kanavat

Facebook- tai muiden some-sivujen brändäys, ulkoasutoteutukset eri somekanaviin (Facebook, LinkedIn, Youtube, Twitter…). Facebook-applikaatiot, joilla lisäät sivusi kiinnostavuutta; monia eri sisältöratkaisuja ja mahdollisuuksia!

WordPress

WordPress-alustalle rakennetut sivustot ja landing paget, lue lisää täältä!

Muutamia esimerkkejä digimainonnan työnäytteistämme

Top