Facebook-mainonta

Laita viestisi esille sinne, missä unelma-asiakkaasi viettävät aikaa – Facebookiin. Se on loistava mahdollisuus yrityksille löytää uusia liidejä ja rakentaa heihin asiakassuhdetta. Varaa ilmainen strategiapuhelu tästä!

Saat meiltä tyytyväisyys­takuun

Jos emme saa myyntiäsi kasvamaan, teemme töitä ilmaiseksi, kunnes tuloksia tulee. Siksi me myös valitsemme asiakkaiksemme ne, joiden myyntiä uskomme pystyvämme kasvattamaan.

Kuinka paljon liidejä jätät kilpailijoidesi haaviin?

Facebook ei ole enää vain sosiaalinen kohtauspaikka. Se on mahtava mahdollisuus myös kasvuhaluisille yrityksille löytää uusia asiakkaita. Tätä mahdollisuutta ei tänä päivänä kannata jättää käyttämättä.

Löydämme Facebookista sinulle ne potentiaaliset asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamastasi ongelman­ratkaisusta.

Facebook tarjoaa erinomaiset kohdennusmahdollisuudet. Kun tiedät mahdollisimman tarkasti, millainen on ostohaluisin unelma-asiakkasi, voit kohdentaa mainoksesi juuri heille. Testaamalla pystyt myös selvittämään, millainen mainos ja kohderyhmä sinun kampanjassasi toimii parhaiten.

Facebook auttaa yrityksiä löytämään potentiaalisia asiakkaita

Google taas auttaa potentiaalisia ostajia löytämään sinun yrityksesi.

Tämä on näiden kahden ero.

Facebook-mainontaa tehdessä on hyvä muistaa, että ihmiset eivät lähtökohtaisesti ole siellä ostamassa mitään. Mainoksen ei siis kannata näyttää mainokselta. Kuinka sitten saat mainoksesi toimimaan Facebookissa?

Herättämällä tunteen olemassaolevasta ongelmasta ja tarpeesta, johon sinulla on valmis ratkaisu. Sinun täytyy vaan osata muotoilla viestisi oikein, ottaen huomioon sen että ollaan Facebookissa.

Facebook-mainonta on pitkäjänteistä markkinointia, jolla pyritään luomaan interaktiivista, hyötyä tuottavaa kontaktia tulevaan asiakkaaseen. Meidän strategiallamme herätät ja tunnistat kohdeyleisössäsi vahvan tarpeen, luot positiivista luottamussuhdetta ja pian sinulla onkin jonossa asiakkaita, jotka ovat valmiita ostamaan.

Varaa ilmainen strategiapuhelu tästä!

Kohteeseen tehokkaasti osuvalla kampanjalla 1:stä eurosta tulee 3

Oletko hukannut Facebookin syövereihin lukemattomia euroja, joista ei oikein tullut mitään takaisin? Turhauttaako, ettei tykkäyksien määrä näy kuitenkaan pankkitilillä? Älä tuhlaa enää senttiäkään turhiin kokeiluihin, jotka eivät tuo sinulle myyntiä.

Facebook myös kyllä ottaa kaiken mitä sinne laittaa. Kannattavan, liidejä ja asiakkaita tuottavan mainonnan pyörittäminen vaatii paljon muutakin, kuin vain oikean kohdennuksen.

Me sukellamme syvälle asiakkaastasi kertovaan dataan ja rakennamme mainoksestasi sellaisen, että unelma-asiakkaasi ei voi olla klikkaamatta sitä.

Facebook-mainonnan kanssa pähkäily yksin voi tuntua ylivoimaiselta ja kovin aikaavievältä. Kun me hoidamme kaiken puolestasi, voit huoletta hypätä yli kaiken tuskaisen kokeilun, yrityksen ja erehdyksen.

Facebook-mainonnan kustannukset ovat vielä suhteellisen matalat. Odotettavissa on, että se ei tule kestämään loputtomiin. Juuri nyt onkin se paras hetki tarttua toimeen, ja ottaa haltuun tämä jättimäinen mahdollisuus kasvattaa sinun yritystäsi ja sen kannattavuutta!

Facebook mainoskampanja

Sisältää:

  • Strategiapuhelu 30min
  • Kampanjasuunnittelu strategian pohjalta
  • Mainonnan kohdennus
  • Mainosten versioiden toteutus ja asennus
  • Konversioseuranta, tulosraportointi ja optimointi

3 askelta – näin saat tehokkaan kampanjan, joka tuo sinulle lisää myyntiä ja asiakkaita

1.

Varaa ilmainen strategiapuhelu asiantuntijamme kanssa.

Me analysoimme bisnestäsi ja tutkimme asiakkaasi mielenmaisemaa. Saat meiltä kaiken sen pohjalta juuri sinulle suunnitellun suunnitelman, jonka avulla maksimoidaan uusien liidien tavoittaminen ja muuntaminen sitoutuneiksi asiakkaiksi. 

2.

Jos päätät antaa kampanjasi meidän hoidettavaksemme,

pidämme huolen siitä että sinulle alkaa virrata ostohaluisia liidejä nopeasti. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään toteutukseen liittyvästä, me hoidamme kaiken puolestasi.

3.

Tehokkaalla kampanjalla saat sivuillesi

jatkuvan liidien ja asiakkaiden virran, jotka ovat todella kiinnostuneita siitä mitä tarjoat ja valmiita ostamaan.

Näin pääset liikkeelle: tarjoamme sinulle nyt digitaalisen markkinointistrategian ilmaiseksi.

Facebook-mainontaa kannattaa lähteä toteuttamaan huolellisen strategian pohjalta. Varaa ilmainen strategiapuhelu!

3 strategiaa: näin tuplaat myyntisi 100 päivässä

Lataa tästä ilmaiseksi 3 ninja-strategiaa, joiden avulla räjäytät myyntisi kasvuun ja peittoat kilpailijasi!

3 strategiaa: näin tuplaat myyntisi 100 päivässä

Lataa tästä ilmaiseksi 3 ninja-strategiaa, joiden avulla räjäytät myyntisi kasvuun ja peittoat kilpailijasi!

Asiakkaitamme muun muassa: