Laskeutumis­sivut, jotka tuplaavat myyntisi

Laskeutumissivut aktivoivat asiakkaan tehokkaasti kohti kampanjaan valittua toimintoa. Saat meiltä huippuunsa viritetyt landing paget tuplaamaan myyntisi.

Kuinka paljon markkinointibudjetistasi menee hukkaan?

Jos teet Google- ja Facebook-mainontaa, olet jo oikealla polulla. Kampanjan laskeutumisivun, eli sivun jolle kiinnostuneet ohjataan, osuus kampanjasi toimivuudessa ja tuottavuudessa on todella massiivinen.

Hyvän laskeutumissivun viesti on kohdennettu tehokkaasti kampanjan kohdeyleisölle niin, että hän vakuuttuu voimakkaasti siitä, että juuri tämä sinun tarjoamasi tuote tai palvelu ratkaisee hänen polttavan ongelmansa.

Tehokkaalla laskeutumissivulla vakuutat mainostasi klikanneen asiakkaat tarttumaan tarjoukseesi heti ja ohjaat heidät helposti kohti haluttua lopputulosta, olipa se liidin luominen, yhteydenotto tai osto.

Laskeutumissivun tarkoitus on myös kumota skeptisimpienkin asiakkaiden vasta-argumentit.

Jos ohjaat maksamasi liikenteen laimealle ja epämääräiselle nettisivulle, heität paljon rahaa hukkaan.

Kuvittele, kuinka mainontaan sijoittamasi raha tuottaisi sinulle monin­kertaisesti takaisin huippuunsa viritetyn laskeutumis­sivun ansiosta.

 

Rakennamme laskeutumissivusi niin vastustamattomaksi, että kaikkein vastahakoisinkin epäröimättä tarttuu tarjoukseen!

Haluatko sinä varmistaa, että maksamasi kampanjan liikenne ei valu hukkaan? Haluatko supertehostaa kampanjoitasi ja varmistaa, että mahdollisimman suuri osa klikkaajista motivoituu tarttumaan tarjoukseesi?

Varaa ilmainen strategiapuhelu asiantuntijamme kanssa heti klikkaamalla alta ja täyttämällä lomakkeen! 

Viritä konversio-optimoitu laskeutumissivu kilpailu­eduksesi

Tutkimme puolestasi parhaiten toimivat hakutermit ja kohdennamme markkinointisi näihin. Näillä keinoilla olet askeleen edellä kilpailijoitasi.

Yksinkertaisesti: jos laskeutumissivusi tekee potentiaalisista asiakkaista ostavia asiakkaita, sinulla on varaa satsata enemmän markkinointiin.

Tehokas laskeutumis­sivu muuttaa liikenteen toiminnoksi kaikilla laitteilla

Suurin osa suomalaisista käyttää nettiä nykyään mobiililaitteella tai tabletilla. Suurin osa tietokoneiden käyttäjistä käyttää kannettavaa konetta. Pöytäkoneiden osuus on enää 40%.

Laskeutumissivusi tulee toimia kaikilla laitteilla. Jos et tarjoa parasta käyttäjäkokemusta kaikilla eri kokoisilla ruuduilla, menetät helposti turhaan asiakkaita.

Saat meiltä tyytyväisyys­takuun

Jos emme saa myyntiäsi kasvamaan, teemme töitä ilmaiseksi, kunnes tuloksia tulee. Siksi me myös valitsemme asiakkaiksemme ne, joiden myyntiä uskomme pystyvämme kasvattamaan.

Voit huippuunsa viritetyn laskeutumissivun avulla saada markkinointiin sijoitetulle rahalle monin­kertaisesti enemmän tuottoa.

 

Facebook ja Google ottavat kyllä kaikki eurot, mitä sinne laitat. Rahaa voi tehottomilla laskeutumissivuilla valua huomattavia summia hukkaan. Haluatko rakentaa itsellesi koneen, joka muuttaa yhden euron ainakin kolmeksi? Jos vastasit kyllä, varaa itsellesi ilmainen strategiasessio meidän kanssamme:

Esittelyssä 16 sisäpiirin salaista taktiikkaa:

Näin virität sivustosi murskaa­vaksi myynti­­koneeksi

– ilman täysremonttia. Tilaa tästä ilmaiseksi sähköpostiisi:

Esittelyssä 16 sisäpiirin salaista taktiikkaa:

Näin virität sivustosi murskaa­vaksi myynti­koneeksi

– ilman täysremonttia. Tilaa tästä ilmaiseksi sähköpostiisi: