Laskeutumis­sivut, jotka tuplaavat myyntisi

Laskeutumissivut aktivoivat asiakkaan tehokkaasti kohti kampanjaan valittua toimintoa. Saat meiltä huippuunsa viritetyt landing paget tuplaamaan myyntisi. Varaa tästä ilmainen strategiapuhelu!

Kuinka paljon markkinoinnistasi menee hukkaan?

Jos teet Google- ja Facebook-mainontaa, olet jo oikealla polulla. Kampanjan laskeutumisivun, eli sivun jolle kiinnostuneet ohjataan, osuus kampanjasi toimivuudessa ja tuottavuudessa on todella massiivinen.

Ensimmäisellä Facebook-kampanjalla saimme uskomattomat 300 liidiä kahdessa viikossa! Tavoitteet ylittyivät moninkertaisesti.

Karolina Romakkaniemi-Alhonen

Digital Marketing Manager, ABAX Finland Oy

Hyvän laskeutumissivun viesti on kohdennettu tehokkaasti kampanjan kohdeyleisölle niin, että hän vakuuttuu voimakkaasti siitä, että juuri tämä sinun tarjoamasi tuote tai palvelu ratkaisee hänen polttavan ongelmansa.

Tehokkaalla laskeutumissivulla vakuutat mainostasi klikanneen asiakkaat tarttumaan tarjoukseesi heti ja ohjaat heidät helposti kohti haluttua lopputulosta, olipa se liidin luominen, yhteydenotto tai osto.

Laskeutumissivun tarkoitus on myös kumota skeptisimpienkin asiakkaiden vasta-argumentit.

“Yli 10 vuoden asiakaskokemuksella lämmin suositus! Palvelu on nopeaa, luotettavaa ja luovaa – ja tyypit huippuja. Kaikkein eniten arvostan tekemisen asennetta; koskaan en ole saanut vastausta, ettei onnistu – vaikka kaikenlaisia projekteja on annettu työn alle täysin mahdottomilla aikatauluilla!”

Jutta Hopp

Marketing Manager, Finnkino Oy

Jos ohjaat maksamasi liikenteen laimealle ja epämääräiselle nettisivulle, joka ei auta asiakasta eteenpäin, heität paljon rahaa hukkaan.

Kuvittele, että mainontaan sijoittamasi raha tuottaisi sinulle monin­kertaisesti.

 

Sen mahdollistaa huippuunsa viritetty laskeutumissivu.

Rakennamme laskeutumissivusi niin vastustamattomaksi, että kaikkein vastahakoisinkin tarttuu tarjoukseen!

Haluathan varmistaa, että maksamasi kampanjan liikenne ei valu hukkaan? Voisit supertehostaa kampanjoitasi niin, että mahdollisimman suuri osa klikkaajista motivoituu tarttumaan tarjoukseesi.

Varaa ilmainen strategiapuhelu asiantuntijamme kanssa tästä!

Jos laskeutumissivusi tekee potentiaalisista asiakkaista ostavia asiakkaita, sinulla on varaa satsata enemmän markkinointiin.

Tehokas laskeutumis­sivu saa asiakkaan toimimaan – kaikilla laitteilla

Suurin osa suomalaisista käyttää nettiä nykyään mobiililaitteella tai tabletilla. Suurin osa tietokoneiden käyttäjistä käyttää kannettavaa konetta. Pöytäkoneiden osuus on enää 40%.

Laskeutumissivusi tulee toimia kaikilla laitteilla. Jos et tarjoa parasta käyttäjäkokemusta kaikilla eri kokoisilla ruuduilla, menetät helposti turhaan asiakkaita.

Saat meiltä tyytyväisyys­takuun

Jos emme saa myyntiäsi kasvamaan, teemme töitä ilmaiseksi, kunnes tuloksia tulee. Siksi me myös valitsemme asiakkaiksemme ne, joiden myyntiä uskomme pystyvämme kasvattamaan.

Voit huippuunsa viritetyn laskeutumissivun avulla saada markkinointiin sijoitetulle rahalle monin­kertaisesti enemmän tuottoa.

Facebook ja Google ottavat kyllä kaikki eurot, mitä sinne laitat. Rahaa voi tehottomilla laskeutumissivuilla valua huomattavia summia hukkaan. Haluatko rakentaa itsellesi koneen, joka muuttaa yhden euron ainakin kolmeksi? Jos vastasit kyllä, varaa itsellesi ilmainen strategiasessio meidän kanssamme!

Esittelyssä 16 vinkkiä:

Näin virität sivustosi tehokkaaksi myynti­­koneeksi

Tilaa tästä ilmaiseksi sähköpostiisi:

Verkkosivu-liidarin-kansikuva
Verkkosivu-liidarin-kansikuva

Esittelyssä 16 vinkkiä:

Näin virität sivustosi tehokkaaksi myynti­koneeksi

Tilaa tästä ilmaiseksi sähköpostiisi: