Leffavalikko

Olemme Kinghillillä kehittäneet Leffavalikko -nimisen järjestelmän, jonka avulla ainoana Suomessa koko Suomen elokuvateattereiden elokuvien näytösajat on mahdollista saada kootusti esille elokuvien nettisivuille ja verkkomainoksiin, kuten bannereihin. Käyttäjä pääsee valitsemaan haluamansa näytöksen ja ostamaan siihen liput elokuvateatterin sivuilta.

Leffavalikon monia käyttömahdollisuuksia

Leffavalikkoon saadaan mukaan kattavasti koko Suomen elokuvateatterit, joista suurimman osan näytösaikadata tulee systeemiin automaattisesti. Pienempien teattereiden, joilla ei välttämättä ole omaa verkkokauppaa, mukanaolo kuluvan viikon ohjelmistossa saadaan mukaan ohjaamalla käyttäjä kyseisen teatterin omille sivuille katsomaan tarkempia tietoja näytöksistä.

Elokuvien koko Suomen näytösajat on saadaan keskitetysti esille verkkosivuille sekä -mainoksiin.

Toimii iframe-upotuksena ja on helppo liittää mukaan mihin tahansa verkkomainontaan.

Leffavalikon avulla käyttäjät ohjataan edelleen elokuvateattereiden asiakkaiksi ostamaan liput haluamaansa näytökseeen.

Landing Page

Elokuvan kotisivut tai vaikka pelkästään langing page saavat kokonaan uuden funktion, kun Leffavalikon avulla sieltä löytyvät koko Suomen elokuvateattereiden näytökset. Samalla se aktivoi suoraan lipunostoon.

Nettibannerit

Online-bannerikampanja tehostuu, kun käyttäjä pääsee suoraan valitsemaan haluamansa näytöksen ja lippuostoksille elokuvateatterin omille sivuille.

Esimerkki leffavalikosta käytössä nettisivulla

 

Top