LinkedIN-mainonta

Ammattitaitoista LinkedIN-mainontaa kasvuhaluisille yrityksille

Laita yrityspäättäjille suunnattu viestisi esille sinne, missä mainonnan kohdennusmahdollisuudet ovat vertaansa vailla – LinkedINiin. Se on loistava kanava yrityksille löytää uusia liidejä ja rakentaa heihin asiakassuhdetta. Varaa ilmainen strategiapuhelu tästä!

Saat meiltä tyytyväisyys­takuun

Jos emme saa myyntiäsi kasvamaan, teemme töitä ilmaiseksi, kunnes tuloksia tulee. Siksi me myös valitsemme asiakkaiksemme ne, joiden myyntiä uskomme pystyvämme kasvattamaan.

Kuinka paljon liidejä jätät kilpailijoidesi haaviin?

LinkedIN ei ole pitkään aikaan ollut enää vain ammattilaisten kohtauspaikka ja rekrytointikanava. Se on mahtava mahdollisuus myös kasvuhaluisille yrityksille löytää uusia asiakkaita. Tätä mahdollisuutta ei tänä päivänä kannata jättää käyttämättä.

Löydämme LinkedINistä sinulle ne potentiaaliset asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamastasi ongelman­ratkaisusta.

LinkedIN tarjoaa erinomaiset kohdennusmahdollisuudet muun muassa yrityskoon ja työprofiilin suhteen. Kun tiedät mahdollisimman tarkasti, millainen on ostohaluisin unelma-asiakkasi, voit kohdentaa mainoksesi juuri heille. Testaamalla pystyt myös selvittämään, millainen mainos ja kohderyhmä sinun kampanjassasi toimii parhaiten.

LinkedIN auttaa yrityksiä löytämään potentiaalisia asiakkaita

Google taas auttaa potentiaalisia ostajia löytämään sinun yrityksesi.

Tämä on näiden kahden ero.

LinkedIN-mainontaa tehdessä on hyvä muistaa, että ihmiset ovat siellä ensisijaisesti verkostoituakseen ammatillisesti ja oppiakseen uutta. Mainoksen tulee siis tuottaa selkeää arvo näiihin asioihin. Kuinka sitten saat mainoksesi toimimaan LinkedINissä?

Herättämällä tunteen olemassaolevasta ongelmasta ja tarpeesta, johon sinulla on valmis ratkaisu. Sinun täytyy vaan osata muotoilla viestisi oikein, ottaen huomioon sen että ollaan LinkedINissä.

LinkedIN-mainonta on pitkäjänteistä markkinointia, jolla pyritään luomaan interaktiivista, hyötyä tuottavaa kontaktia tulevaan asiakkaaseen. Meidän strategiallamme herätät ja tunnistat kohdeyleisössäsi vahvan tarpeen, luot positiivista luottamussuhdetta ja pian sinulla onkin jonossa asiakkaita, jotka ovat valmiita ostamaan.

Varaa ilmainen strategiapuhelu tästä!

Kohteeseen tehokkaasti osuvalla kampanjalla 1:stä eurosta tulee 3

Oletko hukannut LinkedINin syövereihin lukemattomia euroja, joista ei oikein tullut mitään takaisin? Turhauttaako, ettei klikkauksien määrä näy kuitenkaan pankkitilillä? Älä tuhlaa enää senttiäkään turhiin kokeiluihin, jotka eivät tuo sinulle myyntiä.

LinkedIN ei ole edullisen mainoskanava, ja alusta myös kyllä ottaa kaiken mitä sinne laittaa. Kannattavan, liidejä ja asiakkaita tuottavan mainonnan pyörittäminen vaatii paljon muutakin, kuin vain klikkejä. 

Se vaatii oikeanlaisen asiakasymmärryksen, tarkasti mietityn kohdennusstrategian, jatkuvaa optimointia ja datasta oppimista. 

Me sukellamme syvälle asiakkaastasi kertovaan dataan ja rakennamme mainoskampanjastasi sellaisen, että unelma-asiakkaasi ei voi olla reagoimatta siihen – toivotulla tavalla. 

LinkedIN-mainonnan kanssa pähkäily yksin voi tuntua ylivoimaiselta ja kovin aikaavievältä. Kun me hoidamme kaiken puolestasi, voit huoletta hypätä yli kaiken tuskaisen kokeilun, yrityksen ja erehdyksen. 

Ammattimaisia LinkedIN-osaajia on vielä rajoitetusti. Meillä on vielä tilaa kasvuhaluisille yrityksille ja kasvatamme myös osaajatiimiämme tarvittavalla osaamisella asiakkuuksiemme mukaan. Juuri nyt onkin se paras hetki tarttua toimeen, valita asiantunteva kumppani ja ottaa haltuun tämä jättimäinen mahdollisuus kasvattaa sinun yritystäsi ja sen kannattavuutta!

LinkedIN mainoskampanja

Sisältää:

  • Strategiapuhelu 30min
  • Kampanjastrategian hiominen
  • Kampanjasuunnittelu
  • Mainonnan kohdennus
  • Mainosten versioiden toteutus ja asennus
  • Konversioseuranta, tulosraportointi ja optimointi.

3 askelta – näin saat tehokkaan kampanjan, joka tuo sinulle lisää myyntiä ja asiakkaita

1.

Varaa ilmainen strategiapuhelu asiantuntijamme kanssa.

Me analysoimme bisnestäsi ja tutkimme asiakkaasi mielenmaisemaa. Saat meiltä kaiken sen pohjalta juuri sinulle suunnitellun suunnitelman, jonka avulla maksimoidaan uusien liidien tavoittaminen ja muuntaminen sitoutuneiksi asiakkaiksi. 

2.

Jos päätät antaa kampanjasi meidän hoidettavaksemme,

pidämme huolen siitä että sinulle alkaa virrata ostohaluisia liidejä nopeasti. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään toteutukseen liittyvästä, me hoidamme kaiken puolestasi.

3.

Tehokkaalla kampanjalla saat sivuillesi

jatkuvan liidien ja asiakkaiden virran, jotka ovat todella kiinnostuneita siitä mitä tarjoat ja valmiita ostamaan.

Näin pääset liikkeelle: tarjoamme sinulle nyt digitaalisen markkinointistrategian ilmaiseksi.

Facebook-mainontaa kannattaa lähteä toteuttamaan huolellisen strategian pohjalta. Varaa ilmainen strategiapuhelu!

3 strategiaa: näin tuplaat myyntisi 100 päivässä

Lataa tästä ilmaiseksi 3 ninja-strategiaa, joiden avulla räjäytät myyntisi kasvuun ja peittoat kilpailijasi!

3 strategiaa: näin tuplaat myyntisi 100 päivässä

Lataa tästä ilmaiseksi 3 ninja-strategiaa, joiden avulla räjäytät myyntisi kasvuun ja peittoat kilpailijasi!

Asiakkaitamme muun muassa: