Messenger Chatbot

Yrittäjä, löydä uusia asiakkaita ja tee lisää myyntiä chatboteilla! Messenger chatbot -markkinointi on tulevaisuutta. Se on uudenlainen, interaktiivinen ja tehokas suoramarkkinoinnin kanava emailin rinnalle. Löydä asiakkaasi kohdennetusti Facebookin ja Messengerin kautta ja tee kauppaa vuorokauden ympäri! Varaa tästä ilmainen strategiapuhelu!

Messengerissä viestisi luetaan!

Me kaikki saamme aivan liikaa sähköpostia, jonka sekaan markkinointiviestit helposti hukkuvat. Siksi Messenger-chatbotmarkkinoinnin tehokkuus on aivan toista luokkaa:

%

Email-markkinointiviestien avausprosentti

%

Messenger-markkinointiviestien avausprosentti

Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Kinghillin kanssa. Kristiina Vihervuori on monipuolinen ammattilainen, joka ideoi ja toteuttaa verkkosivuihin ja markkinointimateriaaleihin liittyvät tehtävät dynaamisesti ja proaktiivisesti. Hänellä on varma visionäärinen ote uusien konseptien lanseerauksiin sekä digitaalisten kanavien ja somen käyttöön. Hän kuuntelee tilaajan toiveita ja on iloisesti palveluhenkinen yhteiskehittäjä.

Erja Laurila

Koulutustuottaja, liiketoimintajohtaja, Varangi Oy, Ratekoulutus Oy

Näin me toimimme:

Ideointipalaveri

Soita Kristiinalle 050 5333 431 tai lähetä sähköpostia kristiina [ät] kinghill.fi – suunnittelemme yrityksellesi tehokkaan bottikokonaisuuden perustuen tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

I

Toteutus

Toteutamme juuri sinulle suunnitellun chatbot-kokonaisuuden. Suunnittelemme Facebook-mainoskampanjan, jonka liikenne ohjataan bottiin ja jonka avulla löydämme sinulle uusia asiakkaita. Saat välittömästi ilmoituksen uudesta asiakkaasta tarkempine tietoineen.

Tulokset

Saat viikottaisen raportin tuloksista. Niiden perusteella optimoimme sekä mainosta että chatbotia tarpeen mukaan.

Haluaisitko tietää, kuinka Messenger Chatbot voisi löytää sinulle lisää liidejä ja asiakkaita?

Varaa ilmainen strategiapuhelu!

Saat meiltä tyytyväisyys­takuun

Jos emme saa myyntiäsi kasvamaan, teemme töitä ilmaiseksi, kunnes tuloksia tulee. Siksi me myös valitsemme asiakkaiksemme ne, joiden myyntiä uskomme pystyvämme kasvattamaan.

Ensimmäisellä Facebook-kampanjalla saimme uskomattomat 300 liidiä kahdessa viikossa! Tavoitteet ylittyivät moninkertaisesti.

Karolina Romakkaniemi-Alhonen

Digital Marketing Manager, ABAX Finland Oy

Messenger Chatbotin avulla kasvatat myyntiäsi!

Lisää myyntiä – tavoita juuri oikea kohdeyleisösi

Facebook Messenger -viestit avataan jopa 3,5 kertaa todennäköisemmin verrattuna perinteiseen sähköpostimarkkinointiin. Viesteihin vastaaminen on nopeaa ja helppoa ja kynnys siirtyä eteenpäin ostoksille tai markkinointifunneliin on matala. Chatbotin avulla poistat kaupanteon esteitä ja saat lisää myyntiä!

Tunne asiakkaasi – markkinoi kohdennetusti

Chatbot-keskusteluissa voit tagata ihmisiä valituilla tageillä, esim. mielenkiinnonkohteilla, joiden perusteella osaat myöhemmin kohdentaa mainontaasi juuri oikeille ihmisille. Näin tehostat markkinointiasi ja säästät kustannuksissa!

Säästä aikaa ja rahaa

Botti hoitaa asiakaspalvelusi perusasiat puolestasi ja kerää sinulle valitsemasi pohjatiedot 24h. Reagoimalla heti palvelet asiakasta yli odotusten ja säästät omaa aikaasi olennaiseen.

Sitouta nykyinen asiakaskuntasi

Messengerin kautta tavoitat nykyiset asiakkaasi personoiduilla viesteillä, tarjoat oikeaa sisältöä juuri oikeille ihmisille, oikeaan aikaan. Muistuta asiakastasi vaikka ostoskoriin jääneestä tuotteesta tai käyttämättömästä kuponkikoodista!

Miksi kannattaa siirtyä Messenger Chatbot-markkinointiin?

Interaktiivinen chatbot markkinointityökaluna auttaa sinua lisäämään myyntiä, palvelemaan asiakkaitasi paremmin ja löytämään uusia. Messenger Chatbot on työkalu, joka antaa käyttöösi laajan valikoiman uusia, tehokkaita markkinointikanavia.

Loistavan asiakaskokemuksen luominen on aina lyömätön kilpailuvaltti ja vaikuttaa suuresti siihen, miten yrityksesi menestyy.

Useilla yrityksillä asiakaspalvelu vie paljon resursseja ja usein toistuvat tiedustelut kuormittavat. Ne on mahdollista automatisoida Messenger chatbotin avulla, vastaamalla asiakkaille heti.

Haasteena on usein myös löytää ne oikeat ihmiset, jotka todella ostavat sinulta. Messenger chatbot ratkaisee tätä ongelmaa löytämällä juuri oikeat kontaktit, segmentoimalla heidät mielenkiinnonkohteiden yms. mukaan, tuottamalla heille lisäarvoa ja samalla keräämällä heiltä sinulle elintärkeää tietoa asiakaskuntasi tarpeista.

Ottamalla Messenger-botit osaksi asiakaspalveluasi säästät sekä aikaa että rahaa. Pystyt palvelemaan asiakkaitasi nopeasti ja tehokkaasti keräten samalla arvokasta asiakasrekisteriä, jota hyödyntäen voit kohdentaa juuri oikeat viestit juuri oikeille ihmisille, oikeaan aikaan – tavoittaen heitä jopa 85%!

Messenger-markkinointi on tulevaisuutta ja valtaa vauhdilla alaa vanhalta email-markkinoinnilta. Haluatko olla kehityksessä mukana ja hyödyntää mahdollisuuttasi mennä mukaan aallonharjalle?

Messenger Chatbot -pakettimme

Tässä muutama esimerkki – varaa ideointipalaveri niin suunnittelemme
juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun!

Kristiina 050 5333 431 • kristiina [ät] kinghill.fi

Palveluyritykset

Kampaamot, kuntosalit, kauneushoitolat, hierojat, fysioterapeutit ym! Suurin ongelma mainonnassa ja sen toimivuudessa on kokemuksemme perusteella löytää oikeat asiakkaat oikealta alueelta ja saada heidät yritykseesi sisään.

Botti ratkaisee tätä ongelmaa ja kerää sinulle asiakkaita 24h/vrk. Samalla voit keskittyä olennaiseen tekemiseen!

Asiakkaasi voivat botin avulla mm. saada tietoja palveluistasi, varata ajan ja kertoa palautetta käynnin jälkeen.

Hinta alk. 295 + alv

Verkkokaupat

Messenger Chatbotin avulla laajennat mahdollisuuksiasi menestyä verkkokauppiaana todella paljon. Saat käyttöösi tehokkaan työkalun, jonka avulla keräät uusia kontakteja ja saat heistä yhä uudelleen kauppaasi palaavia asiakkaita. Asiakkaasi voi mm. selata tuotekatalogia, kontaktoida ihmisiä jotka ovat kiinnostuneita tuotteistasi, kasvattaa asiakasrekisteriäsi ja pyytää heiltä palautetta. Voit kerätä Facebook-postauksen kommentoijat bottiin ja segmentoida heidät.

Hinta alk. 295 + alv

Kiinteistövälittäjät

Kontaktoi potentiaalisia asiakkaita ja kerro palveluistasi. Aikatauluta tapaamisia, esittele myytäviä tai vuokrattavia kiinteistöjä, kerää tietoja tarjolla olevista kohteista. Lähetä alennuskoodeja ja erikoistarjouksia! Ja paljon muuta.

Hinta alk. 295 + alv

Ravintolat

Löydä uusia asiakkaita oikealta alueelta, lähetä tietoja ravintolastasi, ota vastaan ja seuraa pöytävarauksia! Kommunikoi asiakkaidesi kanssa ja pyydä palautetta. Tiedota kampanjoistasi, lähetä alennuskuponkeja, kerää kontakteja myös paikan päällä ravintolassasi Messenger-koodien avulla.

Hinta alk. 295 + alv

Elokuvateatterit

Haluaisitko tiedottaa viikon ohjelmistosta, ensi-illoista ja kampanjoista asiakaskunnallesi suoraan Messenger-viestinä, joka avataan vähintään 80% varmuudella?

Segmentoidun Messenger-asiakaslistan avulla voit markkinoida hyvin kohdennetusti, henkilökohtaisesti ja interaktiivisesti. Voit myös automatisoida asiakaspalveluasi!

Hinta alk. 295 + alv

Laaja valikoima tehokkaita työkaluja

Chatbot-markkinoinnissa on käytettävissä laaja valikoima työkaluja, joiden avulla integroit botin nettisivuillesi tai vaikka Fabook-mainontaan.

Palkki nettisivuillesi

Palkki verkkosivujesi yläosaan, jota voi muokata niin sisällön kuin toimintojen osalta. Voit valita, tuleeko se näkyviin heti kun sivuille tullaan, tietyn ajan jälkeen vai kun on scrollattu vaikka 30% sivulla.

Popup

Sivujen keskelle avautuva popup-ikkuna, jota voi editoida omiin tarpeisiin sopivaksi. 

Slide-in Boxi

Opt-in-ikkuna, joka liukuu näkymään näytön reunasta.

MESSENGER LINKKI

URL-osoite, joka avaa botin sivun Messengerissä. Tämä on hyödyllinen erityisesti, jos haluat seurata mistä liikenne tulee, tai sinulla on eri tervetuloviesti-flowt eri yleisöille.

BOXI

Boxi, jonka voit sijoittaa mihin tahansa nettisivuillasi.

Page Takeover

Määriteltynä hetkenä koko sivun päälle tuleva ”Page Takeover”. Sen ulkoasu muokataan brändisi ilmeeseen sopivaksi.

FACEBOOK-MAINOS

Bottiin yhdistetyn Facebook-mainoksen avulla voit käynnistää Messenger-keskustelun käyttäjien kanssa, jotka klikkaavat mainosta. Voit jakaa alekoodeja, myydä tuotteita ja tehostaa kampanjoitasi interaktiivisuuden avulla.

FACEBOOK Kommentit

Voit määrittää postaukseen kommentoinnin käynnistämään Messenger-keskustelun joko mistä tahansa kommentista, tai valituista sanoista.

ASIAKASPALVELU CHAT

Asiakaspalvelu-chat -työkalu, jonka voit ohjelmoida hoitamaan tietyt aiheet automaattisesti ja avaamaan keskustelun asiakaspalvelijan kanssa, kun siihen on tarve.

3 strategiaa: näin tuplaat myyntisi 100 päivässä

Lataa tästä ilmaiseksi 3 ninja-strategiaa, joiden avulla räjäytät myyntisi kasvuun ja peittoat kilpailijasi!

3 strategiaa: näin tuplaat myyntisi 100 päivässä

Lataa tästä ilmaiseksi 3 ninja-strategiaa, joiden avulla räjäytät myyntisi kasvuun ja peittoat kilpailijasi!

Asiakkaitamme muun muassa: