Ota yhteyttä

Tarvitsetko tehokasta ja innovatiivista markkinoinnin tai mainonnan yhteistyökumppania, jonka ensisijaisena fokuksena on sinun myyntisi kasvattaminen? Varaa ilmainen 30 min strategiapuhelu!

Olemme toimineet 20 vuotta muun muassa Suomen suurimpien elokuvalevittäjien, -teattereiden ja tuotantoyhtiöiden markkinoinnin ja mainonnan yhteistyökumppanina. Lisäksi meillä on laajalti eri toimialojen yrityksiä asiakkaina.

Oikean partnerin valinta on tärkeä päätös ja sitä ei kannata tehdä kevyin perustein. Kysy itseltäsi muutakin kuin vain “saanko oikeasti tuottoa markkinoinnista sijoitetulle pääomalle”.

On kyse paljon syvemmästä yhteistyöstä. Tärkeämpää on kysyä, osaako tämä toimisto tuoda esiin oikealla tavalla yritykseni vision, tavoitteet, kulttuurin ja löytää minulle oikeat asiakkaat.

Työskentelemme ensisijaisesti etänä sähköisesti säästäen kaikkien kallisarvoista aikaa Teams-, Google Meet-, Skype- tai Zoom-palavereilla ja sähköisellä yhteydenpidolla.

Meiliosoitteet ovat muotoa etunimi@kinghill.fi

Olet aina tervetullut myös toimistollemme tapaamaan meitä, osoite on:

Kinghill Advertising Oy

Käyntiosoite:
Itäinen valkoisenlähteentie 19
01260, Vantaa

Postiosoite:
Pohjolantie 2 B, 01260 Vantaa

Kinghilliläiset

Sähköpostit: etunimi@kinghill.fi

Jussi Lempiäinen

Founding Partner, CEO, Digital Strategist

+358 400 544 166

Mirva Nikunen

Graphic & Video Designer, Account Manager

+358 40 5448379

Päivi Suominen

Graphic & Video Designer / Account Manager

+358 40 729 7626

Karoliina-Keski-Kastari

Karoliina Keski-Kastari

Graphic & Video Designer

+358 40 754 9176

“Yli 10 vuoden asiakaskokemuksella lämmin suositus! Palvelu on nopeaa, luotettavaa ja luovaa – ja tyypit huippuja. On ollut hienoa huomata, miten Kinghill kehittää osaamistaan ja palveluitaan.

Kaikkein eniten arvostan tekemisen asennetta; koskaan en ole saanut vastausta, ettei onnistu – vaikka kaikenlaisia projekteja on annettu työn alle täysin mahdottomilla aikatauluilla!”

Jutta Hopp

Marketing Manager, Finnkino Oy

Varaa ilmainen 30 min strategiapuhelu tästä!

Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Kinghillin kanssa. Kristiina Vihervuori on monipuolinen ammattilainen, joka ideoi ja toteuttaa verkkosivuihin ja markkinointimateriaaleihin liittyvät tehtävät dynaamisesti ja proaktiivisesti. Hänellä on varma visionäärinen ote uusien konseptien lanseerauksiin sekä digitaalisten kanavien ja somen käyttöön. Hän kuuntelee tilaajan toiveita ja on iloisesti palveluhenkinen yhteiskehittäjä.

I recommend Kristiina gladly. She is a multi talented, dynamic professional. It’s been easy and fun to work with her in co-operation using co-creation methods among new openings in marketing and consepts.

Erja Laurila

Koulutustuottaja, liiketoimintajohtaja, Varangi Oy, Ratekoulutus Oy

Voit myös jättää viestin tällä lomakkeella:

Täytä lomakkeeseen tietosi ja jätä meille viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pikaisesti.