Palvelut

Meillä on vankka kokemus printti- ja digimainonnasta. Tarjoamme laadukasta luovaa osaamista ja kokonaisratkaisuja markkinointikanavien hyödyntämiseen. Teknisten ratkaisujen innovatiivisuus tuo asiakkaalle etua ja kustannustehokkuutta.

 

Digitaalinen mainonta

Meiltä saat mm. HTML5 -nettibannerit sekä liikkuvaa kuvaa sisältävät digitaaliset julisteet ja mainokset. Kysy myös muista digimainonnan vaihtoehdoista!

 

 

Digijulkaisut

Digijulkaisumme toimivat kaikilla laitteilla näytön koosta riippumatta. Voit rikastaa julkaisuasi monilla erilaisilla interaktiivisilla elementeillä, tuoda mukaan liikkuvaa kuvaa, kuvagallerioita ja linkkejä, joista voit ohjata lukijan vaikka suoraan nettiostoksille!

 

 

WordPress-nettisivut

Tarjoamme helposti päivitettävät ja hakukoneystävälliset nettisivut WordPress-alustalle. Toteutamme sivustot responsiivisena, eli sivut skaalautuvat käytettävän laitteen mukaan, oli se sitten desktop, iPad tai mobiililaite.

 

 

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme pienet ja suuremmat toimeksiannot. Saat meiltä lopputuotteen myös avaimet käteen -periaatteella. Valitsemme sopivimmat työkalut ja toteuttajat yksilöidysti jokaiselle lopputuotteelle; sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi etsimällä. Me teemme sen puolestasi, jos niin haluat.

 

Top