Palvelut

Kaipaako yrityksesi ilme uudistusta, mutta pelkäät kustannusten paisuvan holtittomasti? Kun toimit meidän kanssamme, olet aina kartalla kustannuksista. Meidät tunnetaan sekä laadusta että tehokkuudesta.

Mitä saat Kinghillin kumppanina?

w

Ilmaisen ideointipalaverin

Ideointipalaverissa kartoitamme tarpeesi, jonka pohjalta teemme ehdotuksen toimenpiteistä.

Tehokkaan ja innovatiivisen kumppanin

Tiimimme suunnittelee ja toteuttaa sovitut materiaalit aikataulussaan ja pitää huolen koko prosessista.

Lisää asiakkaita, aikaa ja myynnin kasvua

Kinghillin kumppanina vapautat omia resurssejasi olennaiseen ja pääset hyötymään Steinheiden myyntiä lisäävistä metodeista!

Vapauta yrityksesi resursseja olennaiseen

Me pidämme huolen siitä, että projektit pysyvät aikataulussaan ja toimitamme valmiit aineistot niin printti- kuin digimainonnassakin. Meidän asakkaanamme vapautat yrityksesi resursseja olennaisiin, myyntiä lisääviin toimenpiteisiin, me pidämme huolta siitä, että yrityksesi näkyy visuaalisesti yhtenäisenä ja sen ilme tukee viestiäsi ja tavoitteitasi.

Olemme tunnettuja tehokkuudestamme ja joustavuudestamme, sekä siitä että venymme tarvittaessa hankaliinkin aikatauluihin.

Toimiessasi Steinheide-sertifioidun tiimimme kanssa, saat meiltä ehdotuksia ratkaisuista, jotka 95% varmuudella nostavat myyntiäsi.

Graafinen suunnittelu

Suunnittelemme persoonalliset ja juuri sinun yrityksesi fiilistä ja tavoitteita tukevat yritysilmeet. Meillä on myös erittäin tehokas suunnittelutiimi toteuttamassa mainontaa jo valmiin visuaalisuuden pohjalta. Olemme tunnettuja tehokkuudestamme ja joustavuudestamme!

Nettisivut

Jos nettisivusi olisivat todella helppokäyttöiset ja niiden päivittäminen ei kuluttaisi aikaasi, hyödyntäisitkö niitä enemmän dynaamisen sisällöntuotannon keinoin? Helppous aktivoi myös hyödyntämään sivuja optimaalisesti ja innostaa liiketoimintaa edistävän sisällön tuottamista kohdeyleisölle ja hakukoneoptimoinnin hyödyksi.

SalesMaker BOT

Kuinka tavoittaa juuri oikea kohdeyleisösi? Löydä uusia asiakkaita ja segmentoi asiakastietokantaasi. Säästä aikaa ja rahaa asiakaspalvelun kustannuksissa, mutta samalla ylittämällä asiakkaidesi odotukset Messenger-bottimarkkinoinnin avulla!

Videotuotanto

Videon osuus markkinoinnissa kasvaa jatkuvasti. Oletko huomannut, miten yksinkertainenkin video nappaa huomiosi vaikka somefeedissä ihan eri tavalla kuin staattiset kuvat? Voit kiinnittää kohdeyleisösi huomion juuri siihen mihin haluat oikeanlaisella videomainoksella.

Digitaalinen mainonta

Digitaalisen mainonnan toteutukset, kuten Rich Media -mainokset, html5-nettibannerit & videomainokset. Some-markkinointi, Facebook-sivujen lanseeraukset ja mainonta.

Kumppanuus

Tarvitsetko luotettavan ja tehokkaan kumppanin yrityksesi mainonnan toteutukseen? Sellaisen, joka pitää huolen siitä että kaikki työt tulee hoidettua ajoissa ja viimeisen päälle? Kumppanuussopimus meidän kanssamme vapauttaa sinulle aikaa ja mielenrauhaa, kun otamme mainontasi suunnittelun ja toteutuksen hoitaaksemme.

Facebook-mainonta

Haluaisitko tavoittaa paremmin juuri oikeat ihmiset, oikealta alueelta ja toteuttaa kampanjoita, jotka sitouttavat ja aktivoivat?

Facebookissa mainostaminen on loistava mahdollisuus, mutta perinteinen mainostaminen ei siellä välttämättä toimi. Varaa ilmainen ideointipalaveri, niin annamme ehdotuksia siitä, kuinka juuri sinun yrityksesi voisi parhaiten hyödyntää Facebook-mainontaa!

 

Varaa ilmainen konsultaatio!

Share This