Ulkoistettu digimarkkinointi

Ulkoistamalla digimarkkinointisi säästät kustannuksissa ja saat tehokkaan markkinointitiimin käyttöösi. Varaa tästä ilmainen strategiapuhelu!

Kuinka voisit hyötyä digimarkkinoinnin ulkoistamisesta?

Digimarkkinointiasi hoitaa meillä asiantuntijatiimi, jota vetää nimetty projektipäällikkö. Saat tehokkaampaa markkinointia “avaimet käteen” -palveluna ja voit itse keskittyä omaan työhösi.

Saat etänä käyttöösi alan asiantuntijan, joka suunnittelee, kehittää ja toteuttaa sinun myyntiäsi kasvattavaa digimarkkinointia. Sinun ei tarvitse itse osata mitään erityistä markkinoinnistasi, vaan johdat toimintaa ohjausryhmässä. Voit keskittyä raportoituihin tuloksiin sekä kehitysideoihin.

Yhteistyön toimintamalli suunnitellaan yhdessä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Kustannussäästöä

Säästät kustannuksissa. Sen sijaan että palkkaisi yritykseesi yhden henkilön hoitamaan digimarkkinoinnin kenttää, saat meiltä käyttöösi kokonaisen tiimin. Tämä on sekä tehokkaampaa että edullisempaa. Säästät jopa 50% palkkauskustannuksissa!

“Yli 10 vuoden asiakaskokemuksella lämmin suositus!

Palvelu on nopeaa, luotettavaa ja luovaa – ja tyypit huippuja. On ollut hienoa huomata, miten Kinghill kehittää osaamistaan ja palveluitaan.

Kaikkein eniten arvostan tekemisen asennetta; koskaan en ole saanut vastausta, ettei onnistu – vaikka kaikenlaisia projekteja on annettu työn alle täysin mahdottomilla aikatauluilla!”

Jutta Hopp

Marketing Manager, Finnkino Oy

Ulkoistamisen hyötyjä

R

Huippu­ammattilainen käytössäsi

R

Maksat vain tehdystä työstä

R

Käytössäsi on alan uusin tieto, et maksa koulutuksista

R

Et maksa sairaslomista

R

Voit keskittyä omaan osaamis­kenttääsi

Olen toiminut Kinghillin kanssa jo pitkään kotimaisten ja ulkomaisten elokuvien markkinoinnissa sekä oman yritykseni ja erikoishankkeitteni kautta. Palvelu ja laatu on aina huippuluokkaa, ja heidän kanssaan on vaan tosi kiva tehdä hommia. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan heidän palveluitaan.

Kari "Ruffe" Nurmi

Seikkailijapurjehtija, markkinointituottaja, Munx Entertainment Oy

Saat meiltä tyytyväisyys­takuun

Jos emme saa myyntiäsi kasvamaan, teemme töitä ilmaiseksi, kunnes tuloksia tulee. Siksi me myös valitsemme asiakkaiksemme ne, joiden myyntiä uskomme pystyvämme kasvattamaan.

Haluatko ulkoistaa digimarkkinointisi osittain tai kokonaan? Varaa ilmainen strategiapuhelu!

3 strategiaa: näin tuplaat myyntisi 100 päivässä

Lataa tästä ilmaiseksi 3 ninja-strategiaa, joiden avulla räjäytät myyntisi kasvuun ja peittoat kilpailijasi!

3 strategiaa: näin tuplaat myyntisi 100 päivässä

Lataa tästä ilmaiseksi 3 ninja-strategiaa, joiden avulla räjäytät myyntisi kasvuun ja peittoat kilpailijasi!

Asiakkaitamme muun muassa: