Graafinen suunnittelu & yritysilmeet

Kaipaako yrityksesi ilme uudistusta? Pelkän tyylikkyyden ja visuaalisuuden lisäksi graafinen suunnittelu on hyvä toteuttaa niin, että visuaalinen ilme vetoaa juuri potentiaaliseen ostajakuntaan.

“Yli 10 vuoden asiakaskokemuksella lämmin suositus!

Palvelu on nopeaa, luotettavaa ja luovaa – ja tyypit huippuja. On ollut hienoa huomata, miten Kinghill kehittää osaamistaan ja palveluitaan.

Kaikkein eniten arvostan tekemisen asennetta; koskaan en ole saanut vastausta, ettei onnistu – vaikka kaikenlaisia projekteja on annettu työn alle täysin mahdottomilla aikatauluilla!”

Jutta Hopp

Marketing Manager, Finnkino Oy

Visuaalisilla, käyttäytymis­tieteeseen perustuvilla ratkaisuilla enemmän myyntiä

Kinghill on Steinheide-sertifioitu mainostoimisto. Pääset hyötymään tieteelliseen tutkimukseen perustuvasta tiedosta, kuinka erilaiset visuaaliset ratkaisut vaikuttavat ihmisten ostokäyttäytymiseen. Siihen ovat suurimmaksi osaksi vaikuttamassa tiedostamattomassa mielessä tapahtuvat reaktiot. Tätä tietoa hyödyntämällä voimme konkreettisesti parantaa markkinointisi tuloksia ja kasvattaa myyntiäsi.

Yritysilmeen suunnittelu & logon suunnittelu

Suunnittelemme persoonalliset ja juuri sinun yrityksesi fiilistä ja tavoitteita tukevat yritysilmeet. Meillä on myös erittäin tehokas suunnittelutiimi toteuttamassa mainontaa jo valmiin visuaalisuuden pohjalta. Olemme tunnettuja tehokkuudestamme ja joustavuudestamme, sekä siitä että venymme tarvittaessa hankaliinkin aikatauluihin.

Mitä saat kumppaninamme?

Haluaisitko voida levollisin mielin luottaa siihen, että työt pyörähtää aina liikkeelle ajoissa niin, että valmista on takuuvarmasti deadlineen mennessä? Eikä sinun tarvitse olla edes kartalla määräpäivistä, me hoidamme kaiken puolestasi.

R

Projektit etenevät aikataulussaan

Projektisi pysyvät aikataulussaan ja toimitamme valmiit aineistot niin printti- kuin digimainonnassakin. Vapautat yrityksesi resursseja siihen missä ne ovat kaikkein tehokkaimpia toimintasi kannalta, ja yrityksesi näkyy visuaalisesti yhtenäisenä ja ilme tukee viestiäsi ja tavoitteitasi.

R

Kaikki digi- ja printtisuunnittelu

Saat meiltä lopputuotteen avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelemme ja toteutamme pienet ja suuremmat toimeksiannot, joko alusta loppuun tai valmiin aineiston pohjalta mihin vain mainospintaan sopivaksi. 

R

Kustannustehokkaat painotuotteet

Saat sopivimmat työkalut ja toteuttajat yksilöidysti jokaiselle painotuotteellesi; sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi etsimällä. Me teemme sen ilomielin puolestasi, koska tiedämme että saamme sinulle samalla säästöä kustannuksissa.

Työskentelemällä meidän kanssamme pääset hyödyntämään Steinheiden arvokasta tietoa omassa markkinoinnissasi ja saat selkeää kilpailuetua.

Graafisen suunnittelun palvelupaketit 

Tästä löydät esimerkkejä graafisen suunnittelun hinnoittelusta. Meillä on laajat painokontaktit erilaisille painotöille, ja löydämme parhaan ja kustannustehokkaimman painon työllesi. Voit myös halutessasi hoitaa painatuksen itse.

Logosuunnittelu

Logon suunnittelun kustannukseen vaikuttaa työaika-arviomme alkukartoituksen pohjalta. Arvioimme hinnan jokaiselle projektille erikseen.

alk. 500 + alv

Hinta sisältää logon suunnittelun ja kattavan tiedostopaketin toimituksen.

Esite 2-puoleinen

Koko: A4 (myös haitari tai taitettu)
Laajuus: 2-puoleinen
Aineisto: valmiit tekstit ja kuvat (tai mahdollisuus käyttää kuvapankkeja)

300 – 400 + alv

Toimitamme painovalmiin aineiston.

Roll-up

Aineisto: valmiit tekstit ja kuvat (tai mahdollisuus käyttää kuvapankkeja)

alk. 350 + alv

Toimitamme aina painovalmiin aineiston.

Mainoksen suunnittelu

Aineisto: valmiit tekstit ja kuvat, tai mahdollisuus käyttää kuvapankkeja. 1-puoleinen, vapaavalintainen koko.

alk. 350 + alv

Toimitamme painovalmiin aineiston kuhunkin mediaan sopivilla asetuksilla.

Asiakkaitamme muun muassa:

Muutamia töitämme

Logoja