Nettisivut

Visuaaliset, korvertoivat ja yrityksesi tavoitteita tukevat nettisivut.

Käytämme suunnittelussa mukana Steinheiden myyntiä kasvattavaa tieteellistä tutkimustietoa, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteitasi. Kuvien valinnoissa, tekstien sanamuodoissa ja sijoittelussa voidaan tehdä ratkaisuja, jotka 95% varmuudella kasvattavat myyntiäsi.

UUTTA:

SalesMakerBOT integroituna sivuillesi tehostaa myyntiäsi!

Nettisivupaketit

Esimerkkejä – varaa ilmainen ideointipalaveri niin suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus:

Nettisivut BASIC

  • Kun sinulla on yrityksen logo, fontit ja värit valmiina suunnittelun pohjaksi
  • Laajuus 1-7 sivua (julkaisujärjestelmä mahdollistaa rajattoman omatoimisen sisällön lisäämisen)
  • Some-kanavien linkit
  • SEO-optimoinnin perusasetukset
  • Google Analytics -kävijäseuranta
  • Yhteydenottolomake
  • Sivuston käyttökoulutus, jonka ansiosta sisällön päivittäminen sujuu helposti itse
  • Halutessasi myös tietoturvaylläpidon koulutus (tämän voit tehdä joko itse tai me voimme hoitaa sen puolestasi hintaan 39€/kk).

hinta alk. 3490 + alv.

Nettisivut PRO

Muuten sama kuin BASIC-paketti, mutta sisältää myös logon sekä visuaalisen ilmeen suunnittelun nettisivuja varten.

Hinta alk. 4975 + alv.

Kysy tarjous laajemmille sivustoille! Verkkokaupat, tapahtumien hallinnoinnit ym. lisäominaisuudet on helppo lisätä sivuille myös.

Lisäominaisuudet / esimerkkejä

Kieliversio 250 + alv
Some feed (FB, Insta) 300 + alv

Nettisivut valmiin templaten pohjalle

  • Valitse muutamasta template-vaihtoehdosta sopivin
  • Halutessasi myös tietoturvaylläpidon koulutus (tämän voit tehdä joko itse tai me voimme hoitaa sen puolestasi hintaan 39€/kk).

hinta alk. 690 + alv.

SalesMakerBOT

Nettisivuillesi on helppo integroida myös tehokas, uuden ajan markkinointityökalu SalesMakerBOT – ManyChat-Messengerbotti, jonka avulla löydät uusia asiakkaita, parannat asiakaskokemusta, sitoutat nykyisiä asiakkaita ja kohdennat heille tehokkaasti markkinointiasi. Lue lisää!

Kuinka hyvin hyödynnät  digitaalisia kanavia?

Jos nettisivusi olisivat todella helppokäyttöiset ja niiden päivittäminen ei kuluttaisi aikaasi, hyödyntäisitkö niitä enemmän dynaamisen sisällöntuotannon keinoin? Oletko ajatellut, että säännöllisen, potentiaalista asiakaskuntaasi kiinnostavan ilmaisen sisällön julkaisu rakentaa brändillesi tukevaa pohjaa ja samalla yhteyksiä nykyisten ja tulevien asiakkaidesi kanssa. Viestiltään yhteneväiset, toimivat kotisivut ja valitut somekanavat ovat tärkeä kulmakivi yrityksen digitaalisessa markkinoinnissa.

Ihmisten huomio on nykymaailman informaatiotulvassa saatava heti. Kärsivällisyys ei riitä jäädä ihmettelemään, jos etsitty info ei heti löydy. Kotisvujen on yhdellä silmäyksellä saatava potentiaalinen asiakas kiinnostumaan, jotta hän jaksaa tutustua tuotteisiisi tai palveluihisi enemmän.

Mitä haluat ihan ensimmäiseksi viestiä? Kuinka rakennat etusivun visuaalisesti niin, että asiakas saa heti käsityksen siitä, mitä tarjoat, minkä ongelman ratkaiset?

Kotisivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti. Niiden kautta annat yrityksestäsi ja brändistäsi ensivaikutelman. Olisko sinulle tärkeää, että sivuille ensi kertaa tulijalle hahmottuisi jo nopealla vilkaisulla, mistä on kyse?

Visuaalisuuden ja selkeyden lisäksi nettisivuissa on tärkeää mm. SEO eli hakukoneoptimointi ja se, että sivut toimivat hyvin kaikilla eri kokoisilla laitteilla. Mobiililaitteiden osuus kaikessa internetliikenteessä kasvaa jatkuvasti.

Me toteutamme helppokäyttöiset WordPress-pohjaiset nettisivut, joita sinun on helppo itse päivittää ja muokata. Sivujen muokkaus tapahtuu front end -näkymässä, eli pääset editoimaan sisältöjä kätevästi juuri siinä näkymässä, jossa sivuja katsellaan ja näet muutokset reaaliajassa. WordPress-sivut ovat jo valmiiksi perusasetuksiltaan hakukoneoptimoidut; lisäosien avulla optimointia voi viedä myös pidemmälle.

WordPress-sivuston etuja

1. Helppo päivitettävyys – tarjoamme käyttökoulutuksen!

WordPressin ylläpitokustannukset ovat edullisia, koska voit päivittää kaikkea rakenteessa olevaa sisältöä itse. Kenen tahansa on mahdollista päivittää sivuja tarjoamamme käyttökoulutuksen jälkeen. Tämä kuuluu automaattisesti palvelupakettiimme.

2. Päivitä sivustoasi missä tahansa

Voit tehdä muutoksia sivustoosi missä tahansa niin kauan kuin sinulla on pääsy Internetiin. Jopa kännykän näytöllä on mahdollista muokata sivuja.

3. Valmiiksi hakukoneoptimoitu

WordPress on SEO-ystävällinen. WP: llä rakennetuilla verkkosivuilla on yksinkertaiset ja vakiot koodit, jotka tekevät niistä ihanteellisen Googlen indeksoinnin kannalta. Kunkin sivun SEO-komponentit voidaan myös räätälöidä sivukohtaisesti. Sivuston käyttökoulutukseen sisältyy perusteiden läpikäyminen myös SEO:n kannalta – tiedät, mitkä ovat tärkeimmät elementit ja miten niitä kannattaa käyttää hyödyksi hakukoneoptimoinnin kannalta.

4. Sivustosi ominaisuudet ovat aina helposti päivitettävissä

Uusien ominaisuuksien ja toimintojen lisääminen voi olla erittäin hankalaa perinteisille sivustoille. WordPress-pohjaiselle sivustolle on todella helppoa lisätä uusia ominaisuuksia. Alustalle on saatavilla laaja valikoima monenlaisia lisäosia, joiden kautta voit laajentaa sivustosi helposti vaikka verkkokaupaksi tai lisätä somekanavien feedit sivuille.

5. Ihanteellinen sisällön markkinoinnille

Online-markkinoinnin aikakaudella, kun tuore sisältö on äärimmäisen tärkeää, WordPress-sivustolla on etu verrattuna perinteisiin nopean päivitettävyyden myötä. Lisäksi sisällön päivittäminen usein auttaa sinua ja organisaatiotasi luomaan uskottavuutta.

Blogiominaisuudet ovat WordPressissä valmiina.

9. Asianmukaisesti ylläpidettynä WordPress on turvallinen

Opastamme halutessasi tekemään perus-ylläpitotyön itse. Tietoturvallisuuden vuoksi on ehdottoman tärkeää, että sivujen pluginit ja WordPress-alusta pidetään jatkuvasti ajan tasalla.

Voimme hoitaa ylläpidon ja backupit myös puolestasi hintaan 39€/kk.

Muutamia töitämme

Saavutettavat sivut

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta tuli voimaan 1.4.2019. Laki edistää digitaalisten palvelujen yhdenvertaisia käyttömahdollisuuksia ja velvoittaa julkisen tahon toimijat päivittämään sivustonsa saavutettaviksi.

Oletko valmistautunut? Direktiivi on monimutkainen, mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Me uudistamme sivusi vaatimusten mukaiseksi parantaen samalla käyttökokemusta!

Share This